Επισημοποίησε το ενδιαφέρον του ο κ.Λεωνίδης.

Περαιτέρω εξελίξεις στο αποκλειστικό θέμα που είχε φέρει στο φως το iraklispress24 για τον επενδυτή του τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή, έχουν έρθει στη δημοσιότητα. Ο ομογενής εκ Ρωσίας, επενδυτής, κ. Διονύσης Λεωνίδης, έχει έρθει σε προχωρημένες επαφές με τον κ.Καλαϊτζίδη, με μόνο τα τυπικά να απομένουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Iraklis Press 24, το ενδιαφέρον για την ιδιοκτησία του τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή είναι πραγματικό. Σύντομα θα γίνουν περαιτέρω συζητήσεις και από κοντά με τον κ. Καλαϊτζίδη στις οποίες θα συζητηθούν περισσότερες λεπτομέρειες καθώς επίσης να γίνουν και κάποιες βασικές διευθετήσεις. Αυτή τη στιγμή ο κ. Λεωνίδης αναμένει το άνοιγμα των Ρωσικών συνόρων ώστε να βρεθεί στην Ελλάδα και να δει τις εγκαταστάσεις από κοντά. Ο επενδυτής έχει ήδη ενημερωθεί για το υπάρχον χρέος του τμήματος βόλεϊ για το οποίο θα συζητηθούν λεπτομέρειες στις συζητήσεις που θα γίνουν. Μετά απ’αυτές τις συζητήσεις αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις οπου ήρθαν στο φως, το iraklispres24 επικοινώνησε και με τον εκπρόσωπο του κ. Διονύση Λεωνίδη, τον κ. Γιώργο Λεωνίδη (που είναι ο ξάδερφος του Διονύση), ο οποίος μας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες πως ο κ. Διονύσης Λεωνίδης απλά αναμένει να πάρει το αεροπλάνο να έρθει στην Ελλάδα ώστε να διευθετηθούν κ οι τελευταίες λεπτομέρειες, και καθώς κ επίσης πως ο επενδυτής, εκτός από την ανάμιξη του με τον Ηρακλή, θα θέλει να κάνει γενικές επενδύσεις και στην Ελλάδα (όπως αναφέρθηκε και από ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης νωρίτερα). Επίσης μας μεταφέρθηκε πως ο κύριος Λεωνίδης, εάν όλα πάνε καλά με το τμήμα βόλεϊ, επιθυμεί να ασχοληθεί και με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή, αλλά για αρχή το βόλεϊ είναι πρωτεύον, καθώς ήδη υπάρχει ένα πλάνο στο μυαλό του, για τον τρόπο με τον οποίο το βόλεϊ θα επιστρέψει στις στιγμές δόξας, όπως στο ένδοξο παρελθόν.

Ο κ.Λεωνίδης ,θεωρούμε, πως πρέπει να δείξει πράγματα διότι ο λαός του Ηρακλή είναι καχύποπτος, ειδικά το τελευταίο δίαστημα, μετά από επαναλαμβανόμενες ανεπαρκείς διοικήσεις. Αρκετοί θα θέλουν να βάλουν “τρικλοποδιές” στις προσπάθειες αυτές, καθώς δε γνωρίζουν το ποιόν του, αλλά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Ηρακλής, βρεθηκε κάτι που μπορεί να βγάλει αποτέλεσμα στο μέλλον, αρκεί να μπούμε στο κομμάτι της πράξης, γιατί από λόγια χόρτασε ο Ηρακλής. Ταυτόχρονα θα υπάρξουν, δυστυχώς, άνθρωποι (εντός και εκτός οικογενείας) που θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από τον ίδιο με σκοπό το προσωπικό τους όφελος.

Να σημειώσουμε εδώ, πως σαν iraklispress24 ουδέποτε είχαμε σκοπό να ανακοινώσουμε αυτές τις πληροφορίες απ’τη στιγμή που το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά δυστυχώς μας πρόλαβαν οι συγκυρίες.Να υπενθυμίσουμε πως πρώτα το iraklispress24 σε αποκλειστικό άρθρο ανέφερε το ενδιαφέρον του κ.Λεωνίδη, σε αποκλειστικό άρθρο από τις 12 Ιουνίου ( https://iraklis-press24.gr/2020/06/12/apokleistiko-konta-se-symfonia-me-meg/ ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *