Η παραμονή Καντζούρη και το πλάνο της διαχείρισης

Ο μπασκετικός Ηρακλής πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσει να κάνει κινήσεις ώστε να στελεχώσει την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Το θέμα του Ηλία Καντζούρη δεν είχε τελειώσει ποτέ, καθώς ο Θόδωρος Δρακόπουλος δεν αρέσκεται να αλλάζει προπονητές, όπως άλλωστε έχουμε δει και στο πρόσφατο παρελθόν.

Η επιμονή της παραμονής Καντζούρη-Σιγάλα έχει να κάνει με την πρόοδο που έδειξε η ομάδα, αλλά και στην αλλαγή του τρόπου διαχείρισης που έκανε ο Έλληνας προπονητής, πράγμα το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από διοίκηση, πόσο μάλλον από τον κόσμο που έχει δηλώσει την επιθυμία του στα μέσα κοινωνικού δικτύου για την παραμονή του.

Οι ενστάσεις του Έλληνα προπονητή κάμφθηκαν τα τελευταία 24ωρα, γεγονός το οποίο φέρνει ένα βήμα από την παραμονή του Ηλία Καντζούρη. Οι διαβεβαιώσεις για τις ενστάσεις που είχε ο Έλληνας coach έφεραν μια κατ’ αρχήν συμφωνία, αλλά όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές τόσο δεν θεωρείται τίποτα δεδομένο.

Το θέμα του ιού έχει φέρει σε άλλη ρότα τον αθλητισμό, όπως άλλωστε και στα οικονομικά των παικτών, όμως αυτό αποτελεί θέμα παντού. Πολλοί από τους καλαθοσφαιριστές θα βάλουν νερό στο κρασί τους και θα ρίξουν το μπάτζετ τους, όπως και ομάδες που έχουν τεράστια μπάτζετ (σ.σ. ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεαλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα κ.α).

Ο Ηλίας Καντζούρης ξέρει την ευρωπαϊκή αγορά, γεγονός το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί άριστα και να φτιάξει μια ομάδα μπορεί και καλύτερη από αυτή που δεν πέρασε τελικώς λόγω του ιού.

               Οι παραμονές παικτών και το μπάτζετ

Η παραμονή του Βασίλη Καββαδά είναι σε πρώτο πλάνο, όπως και του Θόδωρου Ζάρα αρχικά. Στην Ελληνική αγορά υπάρχουν καλοί καλαθοσφαιριστές με μεγάλο μπάτζετ και ήδη μερικοί από αυτούς έχουν υπογράψει σε ΑΕΚ, Προμηθέα, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό. Το ανοικτό μπάτζετ αυτών των ομάδων ο Ηρακλής δεν μπορεί να το συναγωνιστεί για την ώρα ο Ηρακλής, όμως τα μπάτζετ δεν κάνουν τις ομάδες, αλλά η χημεία και η ομαδικότητα.

Ο κόσμος είδε ωραίο μπάσκετ φέτος στο Ιβανώφειο, κάτι που θέλει να δει και φέτος (σ.σ Με τον ιό, μάλλον αρχές του 2021). Οι παραμονές των Αμερικανών (σ.σ. Ντέιβις, Χάνλαν, Σούλερ) δεν έχουν ξεκαθαρίσει, καθώς όλοι θα περάσουν από το τι ομάδα θέλει να χτίσει ο προπονητής για την νέα σεζόν.

Αν ο Ηρακλής πάρει το «οκ»  την προσεχή Πέμπτη από το BCL, τότε ίσως αλλάξουν τα δεδομένα. Ο Σούλερ ήδη δηλώσει πως θα ήθελε να παραμείνει, πόσο μάλλον αν η ομάδα συμμετάσχει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ οι άλλοι δυο παραμένει άγνωστο που θα συνεχίσουν. Ο Χάνλαν έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του, αλλά οι περισσότερες από αυτές δεν είναι σε αυτό που θα ήθελε ο ίδιος, όπως και ο Ντέιβις που γίνονταν ένα με τον κόσμο σε κάθε αγώνα.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα, διότι η ομάδα πρέπει να κάνει και την προετοιμασία της, καθώς μπήκαμε ήδη στον Ιούλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *