Η Γ. Αποστόλου στο Iraklis-press24: Η δύναμη του Ηρακλή είναι οι ίδιοι οι οπαδοί του

Η Γεωργία Αποστόλου βρίσκεται από 5 ετών στα κολυμβητικά τμήματα του Ηρακλή, φέρνοντας διακρίσεις και μετάλλια σε πιο νεαρή ηλικία. Πλέον η νεαρή προπονήτρια μαθαίνει τα μυστικά της κολύμβησης σε ηλικίες από 4-7 ετών, ενώ από τον Οκτώβριο ασχολείται και με ηλικίες 9-12 ετών.

Η νεαρή coach μίλησε στο Iraklis-press24 για  το πως ξεκίνησε να ασχολείται με το άθλημα, αλλά και για τον σύλλογο που έμαθε από πολύ νωρίς να αγαπάει.

                                                        Αναλυτικά

  • Γεωργία βρίσκεται από 5 ετών στα τμήματα κολύμβησης του Ηρακλή. Τι σε ώθησε να ακολουθήσεις αυτό το άθλημα;

«Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο   ερέθισμα το δέχτηκα από τα αδέρφια μου, καθώς από μικρή πάντα τους ακολουθούσα και ήταν πηγή έμπνευσης για εμένα. Από επιλογή των αδερφών μου λοιπόν, ξεκίνησα να κολυμπάω.

  • Μεγαλώνοντας, έκανες σκέψεις για πρωταθλητισμό;

Πιστεύω πως το όνειρο κάθε αθλητή είναι μια μελλοντική διάκριση, η κατάκτηση ενός τίτλου, το αίσθημα του πρωταθλητή. Εμένα αυτή η σκέψη ήταν πάντα στο μυαλό μου καθώς από μικρή ήθελα να ξεχωρίσω. Έτσι στην πορεία μέσα από την σκληρή δουλειά και τις επιδόσεις μου κατάφερα να αντιπροσωπεύσω την Εθνική ομάδα , να κατακτήσω πανελλήνια μετάλλια και πανελλήνιους τίτλους με τον Ηρακλή».

  • Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει βήματα σε ομαδικό, αλλά και σε ατομικό επίπεδο στον χώρο της κολύμβησης. Το δικό σου σχόλιο;

«Πράγματι η Κολυβητική Ομοσπονδία Ελλάδος έχει επενδύσει αρκετά στο ομαδικό επίπεδο προσθέτοντας περισσότερες σκυτάλες καθώς και σκυτάλες μεικτές. Πράγμα που μετατρέπει το άθλημα πιο ευχάριστο και ανταγωνιστικό για τον αθλητή».

  • Πλέον είσαι προπονήτρια στις ακαδημίες του Ηρακλή. Πως ένιωσες πρώτη φορά που προπόνησες παιδιά;

«Την πρώτη φορά που προπόνησα τους αθλητές μου ένιωσα πολύ ευτυχισμένη καθώς έβλεπα στα πρόσωπα τους τον εαυτό μου στην ηλικία τους και ανυπομονούσα να τους μάθω όλα όσα μου είχαν διδάξει οι προπονητές μου, καθώς και να τους καθοδηγήσω μέσα από την εμπειρία μου».

  • Το ταλέντο ξεχειλίζει τα τελευταία χρόνια στα τμήματα των ακαδημιών, με αποκορύφωμα τον κ. Ασπρουγαλή.  Έρχονται και άλλοι-ες αθλητές-ιες;

«Ο Γιώργος  Ασπουγαλής εκτός από ένα παιδί με ταλέντο που έχει φτάσει πολύ ψηλά τα χρώματα του Ηρακλή μαζί με τους προπονητές, είναι και ένα παιδί με ήθος. Ακολουθούν αρκετά δυνατές γενιές σε επίπεδο πανελληνίων και από το αγωνιστικό αλλά και από το προαγωνιστικό τμήμα. Το ταλέντο των νεαρών αθλητών μας καθιστά πολύ αισιόδοξους για την πορεία της ομάδας μας ευελπιστώντας ο Ηρακλής να φτάσει για ακόμη μια φορά ψηλά».

  • Ο Ηρακλής σαν σύλλογος αντιμετωπίζει τις δικές του δυσκολίες τα τμήματα. Ένα δικό σου μήνυμα στον κόσμο του Ηρακλή;

«Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη απογοήτευση και στεναχώρια στα στρώματα των φίλων της ομάδας, γεγονός πολύ λογικό με βάση τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια κυρίως στο τμήμα του ποδοσφαίρου. Στις δύσκολες αυτές όμως ώρες που περνάει ο σύλλογός μας χρειάζεται να κρατήσουν την πίστη και την αγάπη τους στην ομάδα αφού άλλωστε η δύναμη του Ηρακλή είναι οι ίδιοι οι οπαδοί του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *