Ο πρόεδρος της Λέσχης στο Iraklis-press24: Η Λέσχη θα αποτελεί ομπρέλα για όλους τους Ηρακληδείς-Θα είναι ο θεματοφύλακας του συλλόγου

Ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Ηρακλή μίλησε αποκλειστικά στο Iraklis-press24 για το πως ξεκίνησε όλο αυτό το εγχείρημα με τον άνοιγμα της Λέσχης.

Ο Νίκος Γαβράς ανέφερε πολλά πράγματα και για το μέλλον του συλλόγου και όχι μόνο.

                                                                 Αναλυτικά

Πως ξεκίνησε όλο αυτό το εγχείρημα της Λέσχης Φίλων Ηρακλή και πως πάρθηκε αυτή η απόφαση;

«Τα τελευταία 10-15 χρόνια ο Ηρακλής είναι ένας λαβωμένος γίγαντας και πολλοί είναι αυτοί που βρήκαν την ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν και να παίξουν παιχνίδια με αυτόν τον ιστορικό σύλλογο προς όφελος τους. Και φτάνουμε στο Περσινό καλοκαίρι όπου στην δυσκολότερη φάση της ιστορίας του Ηρακλή μας.

Και βλέποντας ότι ο σύλλογος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.. Χωρίς παρών και μέλλον  ειδικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα , αποφασίσαμε να μην μείνουμε αμέτοχοι. Το βράδυ της 11ης Ιουνίου πήραμε αυτή την ιστορική πρωτοβουλία. Και έτσι έχουμε Την δημιουργία της “Λέσχης φίλων Ηρακλή.».

Για να ξεκινήσει κάτι, υπάρχει και πλάνο πάνω στην αγάπη για τον σύλλογο. Ποιο είναι το πλάνο αυτή της νέας προσπάθειας;

«Η “Λέσχη Φίλων Ηρακλή” θα αποτελεί ομπρέλα για όλους τους Ηρακληδείς. Θα είναι ο θεματοφύλακας του συλλόγου. Η δημιουργία της Λέσχης έγινε γιατί το χρωστάμε σε όλα τα νέα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του Ηρακλή».

Επιπλέον πρόσθεσε  ο πρόεδρος της Λέσχης: «Σκοπός της Λέσχης είναι η συσπείρωση του τεράστιου λαού του Ηρακλή που τα τελευταία χρόνια έχει απενεργοποιηθεί. Σκοπός της Λέσχης  είναι η οικογένεια του Ηρακλή να έρθει ξανά κοντά στο σύλλογο και να μπορέσουμε να καθίσουμε όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι για το καλό του Ηρακλή».

Οι δράσεις δεν σταματάνε ποτέ και το κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου. Έχετε συζητήσει κάτι πάνω σε αυτό;

«Ανέκαθεν ο Ηρακλής ήταν όχι απλά ένας σύλλογος με αθλητικές δραστηριότητες αλλά και με κοινωνικές. Η ιστορία έχει γράψει πάρα πολλές φορές το χέρι βοήθειας του συλλόγου μας , απέναντι στην κοινωνία. Τελευταίο τρανό παράδειγμα εν μέσω κορονοϊού η κίνηση του Γ.Σ Ηρακλής προς το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης , όπως και οι οπαδοί μας με μνήματα συμπαράστασης σε γιατρούς και νοσηλευτές έξω από νοσοκομεία της πόλης. Έχουμε κάποιες κινήσεις σαν φορέας που θέλουμε να κάνουμε , αυτή τη στιγμή έχουν παγώσει λόγο του κορονοϊου , αλλά μόλις τελειώσει με το καλό όλο αυτό που ζούμε στην χωρά μας θα κάνουμε αυτό που πρέπει σαν φορέας και αυτό που αντιπροσωπεύει ο Ηρακλής σαν σύλλογος όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά σε όλη την Ελλάδα».

Στις δυσκολότερες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου ανοίγουν σύνδεσμοι. Ο Ηρακληδέας δεν σταματάει πουθενά και δεν κάνει πίσω. Το δικό σας σχόλιο πάνω σ’ αυτό;

«Ο Ηρακληδέας είναι φτιαγμένος από μέταλλο. Και αυτό το δείχνει η ίδια η ιστορία… ποια άλλη ομάδα θα την ρίχνανε 3 φορές στα χαρτιά (σ.σ. 80-11-17) και θα φτάναμε σήμερα εν έτη 2020 , όχι μόνο να συνεχίζει να υπάρχει αλλά ο κόσμος να δείχνει ποιο πιστός και τρελαμένος από ποτέ φτάνοντας στο σημείο να ξανανοίγουν και σύνδεσμοι!!! Είναι κάτι το διαφορετικό να είσαι Ηρακλής ! Αυτό το λένε όλοι! Ο Ηρακληδέας έχει κουλτούρα, είναι ερωτευμένος με την ομάδα του και είναι ο μοναδικός αυτή την στιγμή στη Ελλάδα που όχι απλά έχει νιώσει στο πετσί του την λέξη ΑΔΙΚΙΑ, αλλά πλέον αυτή η λέξη είναι ορόσημο με τον σύλλογο».

Πως βλέπετε την επόμενη ημέρα στον Ηρακλή και τι θα προτείνατε;

«Η επόμενη μέρα στο Ηρακλή πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους . Να μπορέσουμε να πάμε το σύλλογο ξανά ψηλά ! Άνθρωποι που κάνανε κακό στο Ηρακλή όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν θέση στο σύλλογο. Ο Ηρακλής θα ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του… και αυτό θα γίνει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *