Ο Σ. Χατζόγλου στο Iraklis-press24:Έχουν γίνει επαφές με υποψήφιους- Ίδωμεν

Ο Σάκης Χατζόγλου μίλησε αποκλειστικά στο Iraklis-press24 για τα όσα συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, αλλά και τα όσα έγιναν όταν και ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου επι θητείας Τομ Παπαδόπουλου στην προεδρεία της ΠΑΕ Ηρακλής.

Πλέον ο κ. Χατζόγλου βρίσκεται στο δ.σ του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο ίδιος μας αναφέρει για τις επαφές που έχουν γίνει, αλλά και άλλα σημαντικά πράγματα.

                                                                 Αναλυτικά

  • Φέτος ήταν μια χρονιά που θα μείνει στην ιστορία και στον κόσμο του Ηρακλή, καθώς η ομάδα αγωνίστηκε στην τελευταία κατηγορία της ΕΠΣΜ. Πως ξεκίνησε όλο αυτό το εγχείρημα

«Πολλοί μεγάλοι και ιστορικοί σύλλογοι στον πλανήτη στην μεγάλη παρουσία τους στα πρωταθλήματα των χωρών τους και με πολλές διακρίσεις, βρέθηκαν είτε από κακούς χειρισμούς των διοικήσεων τους, είτε από εξωτερικούς παράγοντες και αιτίες σε δυσμενή και δυσχερή θέση, όπως η Ρίβερ πλειτ, Κορίνθιανς, Παλμέϊρας, Γιούβε, Ρέιντζερ, μαρσειγ κλπ. Η Ρέιντζερς είναι ένα πρόσφατο παράδειγμα που βρέθηκε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες πολύ πρόσφατα και φέτος έπαιζε στους ομίλους του Europa League. DNA δυνατά και ισχυρά με ενότητα  και σωστό πλάνο επέστρεψαν όλοι εκεί που τους αξίζει πραγματικά. Πέρυσι ο μεγάλος και υπερήφανος λαός του Ηρακλή αποφάσισε να δώσει τέλος σε εκείνη την φρενίτιδα που υπήρχε στην ομάδα, όταν διάφοροι είτε μέσα από τις τάξεις της ομάδας είτε τρίτοι που καρφί δεν τους καιγόταν για την στεναχώρια και την θλίψη μας, διέσυραν το όνομα του Ηρακλή με την οποιαδήποτε φημολογία αγοράς ,είτε συγχώνευσης, είτε εύρεσης τέλος πάντων ΑΦΜ από οποιοδήποτε μήκος και πλάτος της Ελλάδος.

Επιπλέον πρόσθεσε: «Όλα τα ρεπορτάζ της ομάδας έπαιζαν κάθε μέρα άλλο αφμ από οποιαδήποτε κατηγορία και δυστυχώς γινόμασταν περίγελος πανελληνίως. Ορθός λοιπόν έδωσαν ένα τέλος σε αυτόν τον εξευτελισμό από διάφορους και διάλεξαν την περήφανη αλλά πρωτόγνωρη εμπειρία της συμμετοχής της ομάδας στην χαμηλότερη κατηγορία».

  • Το θέμα με τον Άρη Παλαιοχωρίου δεν προχώρησε, όμως οι υποσχέσεις του Τομ έφεραν σε τέλμα την ομάδα με την αναμονή για το περιβόητο ΑΦΜ του Βόλου. Τι ενημέρωση είχατε εσείς;

“Για τον Άρη Παλαιοχωρίου αναφέρθηκα παραπάνω.

Όσον αφορά τον Tom πράγματι δεν κατάφερε να υλοποιήσει αυτό που ο ίδιος έλεγε στον κόσμο».

  • Ήσουν και στην διοίκηση του Τομ Παπαδόοπουλου. Η αρχή με ενθουσιασμό, αλλά η συνέχεια με ντροπιαστικές ήττες. Τι δεν πήγε καλά με τον Τομ στην προεδρία της ΠΑΕ;

«Ο Tομ είναι ένας πολύ δυνατός επιχειρηματίας στη χώρα του, πολύ καλός οικογενειάρχης και άμα άκουγε κάποιους που πραγματικά θέλαμε να τον προστατεύσουμε θα τα κατάφερνε. Αυτό που δεν πήγε καλά λοιπόν επι προεδρίας του ήταν ότι δεν ήταν γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας αλλά και του ποδοσφαίρου γενικά, έκανε πάρα πολλές λάθος επιλογές σε όλα τα επίπεδα, δεν άκουγε κανέναν που γνώριζε και άκουγε αυτούς που δε γνώριζαν. Το facebook διοικούσε τον Ηρακλή όλη την χρόνια δυστυχώς».

  • Κάποια στιγμή το προηγούμενο καλοκαίρι ανέφερες ότι 99% η ομάδα θα παίξει Σούπερλιγκα, αλλά τελικώς αυτό δεν ήταν εφικτό. Τι πληροφορία υπήρξε εκείνη την ημέρα και πήρες την απόφαση να πεις κάτι τέτοιο;

«Τι εννοείς ότι τελικώς αυτό δεν ήταν εφικτό; Ανέφερα ότι 99% του χρόνου η ομάδα θα παίζει Σούπερλιγκ. Δεν ήρθε ακόμα ο Σεπτέμβριος. Μπορεί και να παίζει. Πρέπει να γνωρίζεις καταρχήν  ότι τις διαπραγματεύσεις με τις δυο ομάδες της Α’ εθνικής της έφερα στην επιφάνεια εγώ. Καθώς και της Σούπερ Λιγκ 2. Και ακόμα είναι ανοιχτά κάποια θέματα.

Μόνο Α εθνική πρέπει να παίζει ο Ηρακλής αν θέλει να δει το άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο άσπρη μέρα».

  • Οι παίκτες δήλωναν απλήρωτοι αλλά και με πολλά παράπονα για την οργάνωση της ομάδας τότε. Το δικό σου σχόλιο;

«Το είπα παραπάνω και το’ χω πει και πέρυσι. Οι παίκτες δεν γκρίνιαζαν τόσο για τις πληρωμές αλλά για την οργάνωση της ομάδας. Ήταν τραγικοί οι χειρισμοί σε όλα τα επίπεδα από πλευράς διοίκησης.

Για όλα φταίει η ηγεσία της ομάδας. Τα παιδιά αν είχαν την στοιχειώδη οργάνωση θα τα είχαν καταφέρει. Είναι πολύ απλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο και εύκολα».

  • Η ομάδα έπεσε, αλλά το καλοκαίρι έμεινε σαν ένα καλοκαίρι υποσχέσεων. Τι περιμένατε ακριβώς; Τα χρήματα από την Αμερική ή κάτι άλλο;

«Ντρεπόμουνα πραγματικά που άκουγα και διάβαζα κάθε μέρα διαφορά ονόματα ομάδων από ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στην Ελλάδα καθώς και Δ’ και Γ εθνικής να φιγουράρουν δίπλα στο όνομα Ηρακλής. Αλλά το πιο σημαντικό ήταν να καταλάβουμε γιατί έπεσε η ομάδα. Και αυτό ακόμα πολλοί δεν το γνωρίζουν δυστυχώς».

  • Η πανδημία έχει φέρει τα πάνω-κάτω στον αθλητισμό. Η επόμενη ημέρα πάλι είναι άγνωστη για τον Ηρακλή και ο κόσμος ρωτάει για αυτή. Η επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος πια είναι;

«Εγώ πιστεύω ότι η πανδημία θα κάνει καλό στο ανύπαρκτο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν λανθασμένα στα συμβούλια στην Αθήνα περνάνε αποφάσεις πέρυσι για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και κατάφεραν να κάνουν ακόμα πιο γελοίο το ελληνικό ποδόσφαιρο ήρθε να μας εκδικηθεί και η φύση και να το σταματήσει.

Έχουν γίνει πολλές επαφές με το κράτος από τους ανθρώπους της ομάδος για εξεύρεση λύσης είτε για τον ΓΣ, είτε για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Έχουν γίνει επαφές φυσικά και με ανθρώπους που δείχνουν ενδιαφέρον για ενασχόληση με την ομάδα. Ίδωμεν».

  • Τα νεαρά παιδιά έδωσαν φέτος την ψυχή τους και ενώ μπορούσαν να βρούνε αλλού ομάδα παρέμειναν στον Ηρακλή. Ποια είναι τα επόμενα σχέδια για αυτά τα παιδιά;

«Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που από το 2011 και μετά έχουν δείξει έμπρακτα την Ηρακληδοσυνη τους. Πραγματικά δεν έχουμε να πούμε τίποτα για αυτά τα παιδιά.

Τα νεαρότερα παιδιά πρέπει να γίνουνε-αν όλα πάνε καλά και ο ΗΡΑΚΛΗΣ βρεθεί στις μεγάλες κατηγορίες-η δεύτερη ομάδα μας, καθώς και άνθρωποι οι οποίοι αμισθί ήρθαν να βοηθήσουν φέτος στην χαμηλότερη κατηγορία είτε αγωνιστικά είτε έξω αγωνιστικά να συνεχίζουν να πλαισιώνουν την ομάδα από διάφορα πόστα. Απέδειξαν ότι πιο ψηλά από όλα είναι ο Ηρακλής. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους.

  • Ο κόσμος ήταν σε όλα τα γήπεδα και δεν άφησε την ομάδα σε κανένα γήπεδο μόνη, όπως έχει κάνει άλλωστε σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.  Θα το άντεχε άλλη ομάδα και κόσμος αυτό;

«Οποιαδήποτε άλλη ομάδα αν βρισκόταν στην κατάσταση που βρίσκεται ο Ηρακλής τα τελευταία 10 χρόνια θα ‘χει ήδη καταστραφεί. Τον πόλεμο που έχει δεχθεί ο Ηρακλής  δεν τον έχει δεχθεί καμιά άλλη ομάδα. Έχω πει λοιπόν ότι μέσα από την πολυετή ιστορία του Ηρακλή γεννιούνται μόνο ήρωες και νικητές . DNA που δύσκολα θα βρεις αλλού σε άλλη ομάδα. Εύχομαι πραγματικά η ομάδα μας σύντομα να είναι στην μεγάλη κατηγορία και τότε θα δουν τι εστί κόσμος του Ηρακλή σε όλο το πανελλήνιο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *