Στην Τσαριτσάνη είχε πολύ μερεμέτι (vid)

Λοιπόν..

Ο  Οικονόμος Τσαριτσάνης εναντίον Ηρακλή μας. Δύο πούλμαν για Γ’ εθνική και πολλά αυτοκίνητα, αλλά με απαγόρευση όπως πάντα για εμάς σε ότι εκτός έδρας αγώνα υπήρχε. Στις 18 Μαρτίου του 2012 κλασικά σπάμε μια απαγόρευση « σ.σ. Απάτση,Αυτόνομη τα πούλμαν συνάντηση στο καυτατζογλειο μπροστά και στο μικρό παρκακι».

Ξεκινάμε όλοι μαζί πρωί πρωί για να σπάσουμε την απαγόρευση (σ.σ. γέλιο), την πια; Ξύδια και η trance μουσική να παίζουν στα πούλμαν.  Τραγούδια και τρελά δεν πα να παίζει η ομάδα στα τάρταρα τρελά πουλάμε και δεν είμαστε καλά… Αφού τελικά φτάσουμε στον χωριό μας πάνε τα παιδιά του χωριού στον σύνδεσμο τους να μας κεράσουν μπύρες… Σου λένε μια φορά έρχονται οπαδοί του πιο ιστορικού συλλόγου στο χωριό μας… Ξεκινάμε για το γήπεδο αφού έχουμε τα ίδια από τους γνωστούς άγνωστους και ότι δεν θα μπούμε μέσα χωρίς εισιτήρια και τα δικά τους Βούλγαροι- Βούλγαροι να ακούγεται χωρίς κανέναν λόγο..

 Επειδή είμαστε «γριές» θα μπούμε και μπήκαμε… Φωνή και τρελά ο « χασικλής» σίγουρα ακούστηκε μέχρι το Αλκαζάρ… Μετά το τέλος ξεκινάει το πανηγύρι το ματς τόσο κακό που λίγο «μερεμέτ» με κάποιες αρχές το έκανε όμορφο.. Ανοίγουν οι πόρτες και καταφέρνουν να βγουν οι μισοί από το πέταλο και τους άλλους μίσους μας έχουν αφήσει μέσα…

Πέφτουν τα πρώτα οι πρώτες «ωραίες λέξεις» και μετέπειτα ξανά το μερεμέτι άρχισε και πάλι…. Αφού καταφέρνουμε και βγαίνουμε έξω με τα πολλά και τα λίγα, αρχίζει το καλό μερεμέτι και με ότι αυτό συνεπάγεται… Υπήρξαν τρεις τραυματίες από τα μερεμέτια..Πριν μας μεταφέρουν στην Ελάσσονα οι τσεοι φώναζαν περαστικά σας Βούλγαροι… Και γελούσαν… Πήγαμε για τα αναμνηστικά ράμματα και γυρίσαμε πίσω στην Θεσσαλονίκη ήρεμα με την εμπειρία μιας ακόμα εκδρομής την πίκρα που η ομάδα σερνόταν και το δύσκολο δρόμο ακόμα μιας χρονιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *