Iraklis Athens Club: ΘΟΔΩΡΗ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΦΙΛΕ!

Η ανακοίνωση του συνδέσμου

Δυστυχώς η οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ μας θρηνεί τον χαμό ακόμα ενός νέου ανθρώπου.
Από χθες, Τετάρτη 29/4/2020, ο αδερφός μας Θοδωρής δεν είναι πια μαζί μας!
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ
Φεβρουάριος 2008 ιδρύεται το Iraklis Athens Club. Λίγους μήνες μετά και μέσα από κοινή παρέα, κάποιοι από μας γνωρίζουμε τον Θοδωρή. Ο ίδιος, τότε, ήταν καναπεδάτος φίλαθλος μιας άλλης ομάδας της Αττικής. Βρήκε όμως εμάς στο δρόμο του. Μέσα σε λίγες μέρες, όντας ήδη 37 ετών, πατέρας 3 παιδιών, σε ώριμη ηλικία για να αλλάξει πορεία, θαμπώνεται από την τρέλα μας, τα ιδανικά μας!
Από τις συζητήσεις μας αντιλαμβάνεται το μεγαλείο του ΗΡΑΚΛΗ μας και τους λόγους που αποτελούμε το κάτι διαφορετικό μέσα στη σαπίλα και τη διαπλοκή του ελληνικού αθλητισμού!
Ο Θοδωρής είναι πλέον ένας από μας στην κυριολεξία. Παρατάει τον καναπέ του, δε χάνει άνοιγμα του club, δε χάνει ματς, δε χάνει εκδρομή! Μάχιμος πρώτης γραμμής.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το καλοκαιρινό βράδυ του 2010 που βγαίνει η πρώτη απόφαση για τον υποβιβασμό του ΗΡΑΚΛΗ από τα κοράκια της ΕΠΟ και τα αφεντικά τους.
Μεταξύ των μελών του club σημαίνει συναγερμός και τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά: “Συνάντηση σε 1 ώρα στο τάδε μέρος να δούμε τι θα κάνουμε”. Επικρατούσε πανικός. Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε τότε ότι ο τεράστιος ΗΡΑΚΛΗΣ μας θα παίξει σε άλλη κατηγορία.
Μεταξύ συμφωνιών και διαφωνιών η απόφαση λαμβάνεται από την πλειοψηφία: Νυχτερινή καταδρομική επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ και πιθανή συμπλοκή με τους μπράβους της καθώς επίσης και συλλήψεις.
Η ομάδα δράσης οργανώνεται και δηλώνονται συμμετοχές. Ο Θοδωρής εκεί. Κάποιος από μας του λέει: “Ρε μαλάκα πήγαινε σπίτι σου εσύ, 3 παιδιά έχεις”. Ανένδοτος μέχρι τέλους και φυσικά συμμετείχε στην επίσκεψη και στη συμπλοκή! Οι προσαγωγές ήρθαν στην αντίστοιχη επίσκεψη του 2011 που και πάλι ο Θοδωρής ήταν εκεί! Ακόμα και όταν ο αρχίμπατσος της αθλητικής βίας τον απειλούσε μέσα στη γαδα ότι θα τον κρατήσει μέσα, αυτός του απαντούσε με το αφοπλιστικό του χαμόγελο: “Δεν πειράζει κυρ Αποστόλη μου, για τη γριά μια χαρά είναι και το καγκελάκι”!
Αργότερα, κάπου στο 2012, λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας ο Θοδωρής μεταναστεύει στη Νότια Αφρική. Ούτε εκεί σταματάει η δράση του για τον αγαπημένο του ΗΡΑΚΛΗ! Ο απίθανος αυτός τύπος ιδρύει το Iraklis Thessalonikis Supporters of South Africa και ξεκινάει τον προσηλυτισμό Ελλήνων της περιοχής καθώς και ντόπιων και μαζεύονται πότε σε σπίτια, πότε σε τοπικές pub, παρακαλοθούν τα ματς του ΗΡΑΚΛΗ σε ολες τις κατηγορίες και εκφράζουν τη γνώμη τους καθαρά μέσω διαδικτύου. Ο ίδιος ο Θοδωρής συμμετέχει στις αποφάσεις του Athens Club με συνομιλίες ή με βιντεοκλήσεις με κάποιους από μας.
Το έργο του σταμάτησε αιφνίδια χθες Τετάρτη στις 22:00 τοπική ώρα (23:00 Ελλάδος) που ο Θοδωρής μας, ο αδερφός μας, το αλάνι μας, αυτός ο τεράστιος μαχητής του ΗΡΑΚΛΗ σε ηλικία 49 ετών μετακομίζει στο ψηλότερο διάζωμα της 10 από ανακοπή καρδιάς και πάει να συνεχίσει εκεί ψηλά το έργο του!

ΘΟΔΩΡΗ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΦΙΛΕ!!!

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ…

Τα αδέρφια σου,
Iraklis Athens Club

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *