Σταματήστε τώρα την μετάδοση φόβου!

Τα πράγματα στον κόσμο πλέον έχουν αλλάξει με την επιδημία του ιού, αλλά τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά, καθώς το θέμα έχει ξεφύγει από τα ΜΜΕ, χωρίς να παρουσιάζουν κάποιο αισιόδοξο μήνυμα για την ύφεση του COVID-19.

Η πανδημία βρίσκεται σε εξέλιξη και αρκετές χιλιάδες κρούσματα βρίσκονται σε καταστολή, αλλά και άλλα τα οποία νοσούν ήπια. Η προσοχή πρέπει να είναι μεγάλη μεν και να υπάρχει αυτογνωσία, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για το πως μεταδίδεται ο ιός, αλλά και την προστασία ώστε να προφυλαχθεί ο κόσμος, αλλά…

Το πρώτο θέμα δεν μπορούσε να μην είναι άλλο από τον ιό, όμως πλέον τα πράγματα έχουν ξεφύγει με ανούσιες πληροφορίες στο διαδίκτυο μεν, αλλά ένας μεταδιδόμενος τρόμος από τα ΜΜΕ από την άλλη μεριά. Όλοι ξέρουν πλέον το πρόβλημα, όμως δεν είναι ανάγκη να μεταφέρεται αυτός ο φόβος καθημερινώς και ολημερίς, διότι υπάρχουν πλέον και ψυχολογικά νοσήματα από την μεταφορά αυτή.

Και ας πει κάποιος πως δεν είναι έτσι…

Όταν το πρόβλημα ήρθε στην Ευρώπη, τότε μόνο όλοι ξύπνησαν και άρχισαν να βαράνε καμπάνες, όμως ήρθε η ώρα και των αισιόδοξων μηνυμάτων. Αν κάθε ημέρα υπάρχουν δυσάρεστες εικόνες, τότε μπορεί να προκαλέσεις και άλλες αλλά μέσα στο ίδιο το σπίτι.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Υπάρχουν τόσα ευχάριστα προγράμματα και ταινίες που μπορεί να μεταδώσει κάποιο κανάλι εκτός από όλα αυτά τα αποτρόπαια που γίνονται. Ας σταματήσει αυτή η προβολή και όσοι έχασαν ανθρώπους ας τους αφήσουν στην ησυχία τους! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Δεν είδαμε τον ίδιο υπερβάλλον ζήλο για την φτώχεια και τις λιμοκτονίες σε αρκετές χώρες του κόσμου, ούτε τέτοια κινητικότητα για παιδιά που χάνονταν κάθε ημέρα. Όλοι ψάχνουν τον θύτη για το τι έγινε με τον ιό και από που έφυγε, αλλά δεν είδαμε το ίδιο σε αυτά τα παιδιά της Αφρικής και όχι μόνο, τις αποτρόπαιες συνθήκες ζωής σε αρκετά κράτη, τώρα όμως έφτασε στα αποκαλούμενα μεγάλα έθνη.

Ο κόσμος δεν θέλει να μάθει πλέον για νεκρούς, ούτε για το πόσα κρούσματα είχαμε, αλλά κάτι αισιόδοξο, να δει μια άλλη ημέρα και να πάρει μια αισιοδοξία.

Αν είναι συνέχεια να υπάρχει αυτή η απαισιοδοξία και η μετάδοση του τρόμου, τότε δεν θα έχουμε θύματα από τον ιό του πνεύμονα, αλλά από ψυχολογικό πλέον νόσημα.

Προέχω για να έχω και μαθαίνω αν δεν ξέρω…

Ας μείνουμε όλοι υγιείς

ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

Υ.Γ : Αύριο ξεκινάμε ξανά το ραδιόφωνο μας με συνέντευξη (14:00-16:00)

Υ.Γ 1: Υπάρχουν και κρούσματα που αποσωληνώθηκαν, μεταδώστε τουλάχιστον αυτά!

Υ.Γ. 2 : Πείτε μας για κάποια εξέλιξη φαρμάκου και πότε θα βγει, τόσο δύσκολο είναι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *