Η οριστική ρήξη με Γκάρετ και οι σκέψεις προσθηκών

Το κλίμα για τον Ντάριους Γκάρετ είναι αρκετά βαρύ εδώ και πολύ καιρό, γεγονός το οποίο έχει ενεργοποιηθεί ώστε ο Αμερικανός σέντερ να βρεθεί εκτός Ιβανωφείου. Υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για την αντικατάσταση του Οκερεαφόρ, αφού ο Ηλίας Καντζούρης θέλει να έχει έναν πιο δημιουργικό πλέι μέικερ πίσω από τον Χάνλαν.

Το διαζύγιο έχει ενεργοποιηθεί για τις δυο πλευρές, αφού ο Γκάρετ δεν δείχνει διατεθειμένος να βρει το καλό του πρόσωπο, όπως είχε στην αρχή της χρονιάς, πράγμα το οποίο δένει τα χέρια του προπονητή, καθώς έχει μόνο δυο παίκτες στην θέση του σέντερ (σ.σ. Καββαδά, Γεωργαλά), ενώ κατ’ ανάγκη παίζει την θέση και ο Άλεξ Ντέιβις. Το θέμα έχει πάρει τον δρόμο του και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ολοκληρωθεί και επίσημα το τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Με τον Οκερεαφόρ τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς ο Ηλίας Καντζούρης σκέφτεται να προσθέσει έναν άλλο παίκτη που να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα σαν δεύτερος πλέι μέικερ. Ο Τζίμι Γκέιβιν βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη και προπονείτε με τον Ηρακλή, αλλά τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο για την προσθήκη αν δεν υπάρξει κάποια αποδέσμευση ξένου. Ο πρώην παίκτης της Τσέρνομορε αρέσει στον προπονητή, αφού έχει δει κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι του, αλλά όλα θα εξαρτηθούν μέσα στην εβδομάδα.

Το θέμα είναι πως αν γίνουν αποδευσμεύσεις, ο Ηρακλής πρέπει να τους αντικαταστήσει πάση θυσία μέχρι εκεί που φτάνουν τα οικονομικά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *