Α.Θ. 10 : Τιμά με την παρουσία της τον Γ. Κατσάνη

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αυτόνομη Θύρα 10 ενόψει της κηδείας των οστών του Γεωργίου Κατσάνη. Οι οργανωμένοι φίλοι του Ηρακλή δηλώνουν ότι θα δώσουν το παρόν στο τελευταίο αντίο στον Ήρωα και αθλητή του Ηρακλή, ενώ παράλληλα αφήνουν αιχμές για ορισμένες ύποπτες ανακοινώσεις και καλέσματα.

Αναλυτικά η σχετικά ανακοίνωση:

Αύριο είναι μια ιστορική μέρα για το λαό του ΗΡΑΚΛΗ. Αύριο ένας άνθρωπος του οποίου το όνομα τιμούμε καθημερινά επιστρέφει στο σπίτι του για να αναπαυτεί επιτέλους εν ειρήνη.Αύριο θα είμαστε εκεί και εμείς για να του αποδώσουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής όπως πρέπει.

Αύριο ο αθλητής του ΗΡΑΚΛΗ, Γεώργιος Κατσάνης πρόκειται να κηδευτεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του,στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Εμείς θα είμαστε εκεί και καλούμε και ολόκληρο το λαό του ΗΡΑΚΛΗ να πράξει το ίδιο.

Υ.Γ: Υπέπεσε στην αντιληψή μας συγκεκριμένο κάλεσμα απο ανθρώπους οι οποίοι ιστορικά το μοναδικό κοινό που έχουν με τον Ήρωα Γεώργιο Κατσάνη και την τραγωδία της Κύπρου είναι ότι την προκάλεσαν. Τους προτείνουμε λοιπόν να σεβαστούν τη στιγμη και να μην παραστούν στην κηδεία και να μην αμαυρώσουν την τελετή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *