Αποστόλου: Είμαι Ηρακλάκι από πάντα

Όσα είπε ο Ορέστης Αποστόλου στο Metropolis 95,5 FM:

“Χίλια χρόνια Ηρακλής και δύο χιλιάδες…”, ήταν η πρώτη του αντίδραση, όταν τοποθετήθηκε με αφορμή το σχετικό σύνθημα.

“Ημουν και πέρσι, όταν κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα με την Κ19”, θα πει αρχικά ο Αποστόλου και θα συμπληρώσει αναφορικά με το τι σημαίνει για τον ίδιο να φορά τη φανέλα με τον Ημίθεο στο στήθος. Τί σημαίνει Ηρακλής;

“Ηρακλής σημαίνει ότι τα έχω δει όλα. Εχω δει τα καλύτερα, αλλά και τα χειρότερα. Τα έχουμε ζήσει όλα. Είμαι Ηρακλάκι από πάντα. Ηθελα να παίξω για τον Ηρακλή. Μπήκα στις ακαδημίες σε δύσκολη περίοδο, πριν από το 2011 και είμαι μέχρι τώρα…”, ήταν επί λέξει οι κουβέντες του.

Τί λέει για τα νέα παιδιά, τα οποία παίζουν στον σύλλογο σε δύσκολες ομολογουμένως εποχές; “Φυσικά και είμαι περήφανος που είμαι Ηρακλής. Πιστεύω, ότι το dna του συλλόγου πρέπει να περνά στα παιδιά. Οσα περισσότερα χρόνια είναι, τόσο καλύτερα. Ολοι αποκτούν εμπειρίες απ’ αυτά και μαθαίνουν τη νοοτροπία. Γινόμαστε έτσι πιο δυνατοί.

Ο κόσμος είναι σε κάθε αγώνα κοντά μας. Μας βοηθάει. Τιμή μας, που τον έχουμε. Μας υποστηρίζει και με το παραπάνω σε όποιο γήπεδο και αν πάμε. Δεν είναι γνωστά τα γήπεδα, πρώτη φορά κι εμείς. Ωστόσο, μας υποστηρίζει. Ειλικρινά, τους ευχαριστούμε πολύ για τη δύναμη και τη βοήθεια, την οποία μας παρέχει”, κατέληξε με νόημα ο 21χρονος επιθετικός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *