Όλοι στο πλευρό του Αυτοκράτορα

Την ερχόμενη Τετάρτη κρίνεται η φετινή χρονιά για το βόλεϊ του Ηρακλή. Η Τετάρτη αυτή φέρνει τον Ημίθεο αντιμέτωπο με την ομάδα της Κηφισιάς σε ένα παιχνίδι κυπέλλου, ο νικητής του οποίο θα κλειδώσει το εισιτήριο για το φετινό final four.

Η πολυτάραχη χρονιά μπορεί να αποκτήσει γλυκιά γεύση, καθώς ενδεχόμενη πρόκριση θα φέρει τον Ηρακλή μας ανάμεσα στους τέσσερις του ελληνικού βόλεϊ, οι οποίοι βρίσκονται σε εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία. Αυτό φυσικά μόνο θα ενισχύσει το κύρος των κυανόλευκων του Γιάννη Ορφανού, αφού Ολυμπιακός, Παοκ και Παναθηναϊκός (ή Φοίνικας Σύρου) έχουν λυμένα όλα τα προβλήματά τους.

Θα είναι μεγάλη επιτυχία για Τρίτη συνεχόμενη φορά να δούμε τον Ηρακλή στους τέσσερις του κυπέλλου. Φυσικά δε μιλάμε για ουτοπία, ειδικά τη στιγμή που η αναμέτρηση με τη Κηφισιά είναι προγραμματισμένη για το κλειστό της Μίκρας. Όλοι ξέρουμε τη δυναμική της ομάδας όταν αγωνίζεται μπροστά στο κόσμο της, επομένως ο δρόμος είναι ένας.

Η προσπάθεια που καταβάλλεται τη τρέχουσα σεζόν, από διοίκηση, παίκτες και προπονητικό Τιμ αξίζει στήριξης. Έτσι λοιπόν ο λόγος για μια γεμάτη Μίκρα δεν είναι ένας, δεν είναι μόνο η ώθηση για νίκη, αλλά και η οικονομική και ψυχολογική στήριξη προς όσους κοπιάζουν για να παραμείνει ζωντανό το τμήμα.

Έχουμε όλοι ηθική υποχρέωση να γεμίσουμε τη Μικρά, να την κάνουμε να βράζει και να ανοίξουμε το μονοπάτι της πρόκρισης. Τώρα που η ομάδα μας χρειάζεται, έχει μεγαλύτερη σημασία να αποδείξουμε τη δυναμική μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *