Βόλεϋ ώρα ΜΗΔΕΝ


Το iraklis-press24 βρέθηκε στη συνέλευση που συγκλήθηκε στο Κατσάνειο.

Το προεδρείο ενημέρωσε για την υπάρχουσα κατάσταση και για όσα εκτυλίχθηκαν το τελευταίο διάστημα, και αποκάλυψε μάλιστα ότι η ομάδα έφτασε σε σημείο να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στη Κρήτη, καθώς δεν υπήρχε ούτε το ποσό που θα επέτρεπε στην αποστολή να ταξιδέψει για το νησί. Παρόλα αυτά τα χρήματα βρέθηκαν και η ομάδα επέστρεψε με νίκη στις αποσκευές.
Όπως έγινε γνωστό οι άνθρωποι του σωματείο πήραν υποσχέσεις στην αρχή της χρονιάς για οικονομική ενίσχυση, από ορισμένους που θα συνεισέφεραν οικονομικά με τη προϋπόθεση να μειωθεί το μπάτζετ. Το μπάτζετ της ομάδας μειώθηκε κατά 150 χιλιάδες ευρώ, όμως όσοι υποσχέθηκαν να προσφέρουν βοήθεια τελικά γύρισαν τη πλάτη. Με αποτέλεσμα η διοίκηση να πρέπει να καλύψει διακανονισμούς χρεών με παλιότερους παίκτες, αλλά και το υπάρχον έμψυχο δυναμικό.
Και φτάσαμε στο σημείο μηδέν. Αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού για ένα ποσό της τάξεως των 50 χιλιάδων ευρώ, τα οποία απαιτούνται άμεσα για να συνεχίσει να τρέχει το τμήμα βόλεϋ.

Η διοίκηση είχε να καταθέσει στους παρευρισκόμενους (Γ.Σ, εκπρόσωποι της λέσχης φίλων Ηρακλή, της Αυτόνομης θύρας 10 και του Ασβεστοχωρίου) τρεις προτάσεις που είναι δυνατόν να υλοποιηθούν άμεσα ώστε να εξασφαλιστεί το απαιτούμενο ποσό.

Η πρώτη πρόταση έχει να κάνει με την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Το εισιτήριο αυτό θα κοστίζει 50€. Η δεύτερη πρόταση προβλέπει έκδοση ενός εισιτηρίου για τα 4 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια (με Φοίνικα Σύρου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης για κύπελλο και πρωτάθλημα, Ελπίδα Αμπελοκήπων) που θα δώσει η ομάδα στη Μίκρα. Τα εισιτήρια αυτά θα πωλούνται στη τιμή των 20€ έκαστο. Έτσι λοιπόν όσοι φίλοι θέλουν θα είναι σε θέση να προπληρώσουν ένα εισιτήριο για 4 αναμετρήσεις και να δώσουν μια οικονομική ανάσα σε ένα τμήμα που συντηρείται από ανθρώπους της κερκίδας. Η τρίτη λύση αφορά στην ιδιωτική πρωτοβουλία, καθώς όποιος επιθυμεί να προσφέρει ένα ποσό μεγαλύτερο των 50 ευρώ μπορεί να καλέσει στο 2310 207 715.

Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 15 του μήνα και η ανάγκη για διάθεσή τους είναι τεράστια, προκειμένου να πληρωθούν οι αθλητές για το υπόλοιπο της χρονιάς, διαφορετικά θα εξεταστεί η αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα, καθώς η παρούσα διοίκηση δεν επιθυμεί να περιπαίζει τους αθλητές ή τον κόσμο της ομάδας παρέχοντας ψεύτικες υποσχέσεις. Παράλληλα οι διοικούντες δεσμεύτηκαν να καταβάλλουν οι ίδιοι με ίδια μέσα ένα μέρος του ποσού των 50 χιλιάδων. Τώρα όμως είναι ώρα να στηρίξουμε το τμήμα που μας χάρισε μεγάλες χαρές, διότι ο αριθμός των εισιτηρίων που κόπηκαν στα «εμπορικά» παιχνίδια με Ολυμπιακό (99) και ΠΑΟΚ (300, εκ των οποίων τα 168 διατέθηκαν από το σύνδεσμο της Αυτόνομης θύρας 10) δεν είναι καθόλου τιμητικός για κανένα μας.

Υ.γ Αναμένεται σύντομα η απόφαση για το παιχνίδι με τον Παοκ, η διοίκηση μας ενημέρωσε ότι όσα εκτυλίχθηκαν στις δικαστικές αίθουσες της Αθήνας μας επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι, έχοντας ωστόσο πάντα στο μυαλό μας ότι ο Ηρακλής δεν βρήκε ποτέ το δίκιο του, ακόμα κι όταν αυτό ήταν με το μέρος του, όπως στη προκειμένη περίπτωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *