ΤΑΑ Ηρακλής: Οι προτάσεις και τι ειπώθηκε αναλυτικά στην σύσκεψη των φορέων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Κατσάνειο Γυμναστήριο η σύσκεψη όλων των φορέων σχετικά με την επιβίωση του τμήματος βόλεϊ και και κατ’ επέκταση την ύπαρξη ολόκληρου του Συλλόγου ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2015.

Μετά από ενημέρωση και εισήγηση του προέδρου κ. Προδρόμου Καλαϊτζίδη ακολούθησε διάλογος και όλοι οι φορείς συμφώνησαν και δεσμεύτηκαν να υλοποιήσουν τις προτάσεις που τέθηκαν και είναι οι εξής :

1ον Να κυκλοφορήσει εισιτήριο διαρκείας του δεύτερου γύρου (50€)

2ον Θα τυπωθούν χίλια εισιτήρια των (20€) με τα οποία ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθήσει τους τέσσερις εντός έδρας αγώνες ( με Φοίνικα Σύρου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης κύπελλο, Εθνικό Αλεξανδρούπολης πρωτάθλημα και Ελπίδα Αμπελοκήπων)

3ον Γίνεται έκκληση σε όποιον θέλει να βοηθήσει την ομάδα είτε καταθέτοντας κάποιο ποσό, είτε να βοηθήσει σε μορφή διαφημίσεις- χορηγίας περνώντας από το Κατσάνειο Γυμναστήριο ή επικοινωνώντας στο 2310. 207-715.

Η διάθεση των εισιτηρίων των 20€ αλλά και των εισιτηρίων διαρκείας 50€ θα ξεκινήσει από το Κατσάνειο Γυμναστήριο την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου.

Ο ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2015 και οι φορείς που παρευρέθηκαν σήμερα καλούν τον κάθε Ηρακληδέα να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το τμήμα που μας έχει κάνει περήφανους.

Ηρακλής Θεσσαλονίκης 1908
111 Χρόνια Αγώνων, Ιστορίας, Αξιοπρέπειας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *