Ώρα για γνωριμία με τα κορίτσια του μπάσκετ

Η αθλητική, ή καλύτερα η μπασκετική χρονιά ξεκίνησε για τα καλά στον Ηρακλή.

Η ανδρική ομάδα φαίνεται να βρίσκει τα πατήματά της, παρά τη σημερινή ήττα-αποκλεισμό από το Ρέθυμνο στη Κρήτη. Θέμα όμως αυτού του άρθρου δεν αποτελούν οι άνδρες, αλλά οι γυναίκες. Ο λόγος για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ηρακλή που προσφάτως ξεκίνησε της υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Τη Κυριακή τα κορίτσια μας είχαν ένα εύκολο απόγευμα καθώς επικράτησαν 62-40 της Ασπίδας Ξάνθης, χωρίς ακόμα να έχουν πιάσει υψηλά στάνταρντς στην απόδοσή τους.

Η νέα αρχή και η προσπάθεια που καταβάλλεται φέτος στο γυναικείο μπάσκετ αξίζει αναμφίβολα τη στήριξή μας, καθώς έχουμε δει ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν ότι συσπειρωμένοι μπορούμε να κατακτήσουμε πολλά.

Πάμε τώρα να γνωρίσουμε το ρόστερ της ομάδας μας. Αρχηγοί μας φέτος είναι η Μαρία Λογδανίδου και η Ευαγγελία Τσουμπερλή. Το εκρηκτικό μας σύνολο απαρτίζεται επίσης από την Μαρία Παπαβασιλείου, την Ιωάννα Θωμά, την Ρένια Πάππα, την Αργυρώ Τζίκου, την Αγγελική Κλιματσάκη, τη Γωγώ Μαργαρίτη, τη Γωγώ Σακουλάκη, τη Σοφία Βασιλειάδου, την Αθηνά Γιαννούδη, τη “μικρή” Δόμνα Πετρίδου και τέλος την Εύα Κατωπόδη, η οποία εκτελεί και χρέη βοηθού προπονητή. Ο πρώτος προπονητής που έχει αναλάβει το ρόλο της προετοιμασίας της ομάδας μας είναι ο κύριος Παναγιώτης Λαμπρόπουλος.

Τα νέα της ομάδας μπορείτε φυσικά να τα μαθαίνετε τόσο από το iraklis-press24, όσο και από την αποκλειστική ιστοσελίδα της ομάδας στο διαδίκτυο που σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία, αλλά και από τις σχετικές σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα του Facebook και του Instagram. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναικεία ομάδα έχει το δικό της καναλι στο youtube που μπορείτε εύκολα να βρείτε πληκτρολογώντας Ηρακλής WBC.

Εμείς από τη πλευρά μας, ως iraklis-press24, θέλουμε να ευχηθούμε στις παίκτριες και το τεχνικό τιμ καλή αθλητική χρονιά με υγεία και όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *