Πάλεψε για να κρατήσει Βερχόεφ

Το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή οδεύει προς αίσια κατάληξη για την συμμετοχή της ομάδας στην Volley League, όμως η ανάγκη για οικονομική στήριξη μοιάζε πιο αναγκαία από ποτέ, αφού ήδη ο ένας ξένος έφυγε, ενώ η διοίκηση του τμήματος πάλεψε να κρατήσει τον Καναδό.

Ο Καναδός διαγώνιος ήρθε με μεγάλες περγαμηνές στην ομάδα ώστε να γίνει το βήμα παραπάνω, όπως και ο Ουκρανός ακραίος που αποχώρησε προ λίγων ημερών για την πατρίδα του. Ο Νεβιαντόμσκι δεν μπορούσε να περιμένει και έτσι αποχώρησε, αφού τα πράγματα δεν κύλησαν έτσι όπως νόμιζε ο ίδιος, πόσο μάλλον ο ίδιος ο Ηρακλής.

Οι «κυανόλευκοι» δεν μπορούν να προσφέρουν τον ίδιο συμβόλαιο στον παίκτη, καθώς ο Καναδός θα είχε πρόβλημα όσον αφορά τα χρήματα του και ο Ηρακλής ακόμα περισσότερο, αφού τα χρήματα που μαζεύτηκαν θα δοθούν στους διακανονισμούς (σ.σ. Γκιρτζίκης- Χριστοφιδέλης).  Με τα δεδομένα αυτά, ο Ηρακλής δεν μπορεί να καλύψει την αρχική συμφωνία που έχει γίνει στο οικονομικό ,με τον ξένο πετοσφαιριστή, καθώς αναφέραμε πιο πάνω το γιατί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και ο Βερχόεφ φαίνεται να φεύγει και αυτός από τον Ηρακλή.

Το μήνυμα του παίκτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *