Μια ημέρα νωρίτερα με Ρέθυμνο

Αλλαγή ημερομηνίας από την ΕΟΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ηρακλή με το Ρέθυμνο στα πλαίσια του Κυπέλλου, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη (15/10) και ώρα 16:30, αντί για την αρχική ημερομηνία της Τετάρτης (16/10).

Σε ο,τι αφορά το κομμάτι της προετοιμασίας, ο Γιάννης Καστρίτης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με μοναδικό ”πονοκέφαλο” τον μικρό τραυματισμό του Τέντι Οκερέαφορ στο χέρι, τον οποίο όμως αναμένεται να ξεπεράσει άμεσα.

Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο της ΚΑΕ:

”Η προετοιμασία της Ομάδας μας συνεχίστηκε με «διπλή» προπόνηση, πρωί και απόγευμα, στο Ιβανώφειο. Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε στους παίκτες και τόνισε πως η αναμέτρηση με τον Άρη ανήκει εδώ και 24ωρα στο παρελθόν και πως ενώπιον τους υπάρχει μια ακόμη πολύ δύσκολη με το Ρέθυμνο.

Με αυτό το δεδομένο οι προπονήσεις τις επόμενες ημέρες θα γίνουν πιο εντατικές. Στη σημερινή πρωινή προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι παίκτες, ενώ στην απογευματινή ο Τέντι Οκερέαφορ είχε ένα μικρό χτύπημα στο χέρι, χωρίς να είναι κάτι το ανησυχητικό. Η Ομάδα θα προπονηθεί αύριο το απόγευμα και πάλι στο Ιβανώφειο.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *