Το πράττειν κατά βούληση της ΕΠΟ

Με το γάντι φέρθηκε η ΕΠΟ στον Απόλλωνα Πόντου.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο η ΕΠΟ επέβαλλε στον Απόλλωνα τη ποινή της αφαίρεσης έξι βαθμών από το νέο πρωτάθλημα της Superleague 2. Ο Απόλλων είχε καταθέσει μεταξύ των άλλων εγγράφων που αφορούσαν την αδειοδότησή του, και μια πλαστή ενημερότητα για τα δελτία των ποδοσφαιριστών του.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ από την επιτροπή Δεοντολογίας της ομοσπονδίας. Ως εκ τούτου οι Πόντιοι θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα στης Superleague 2 με μείον έξι βαθμούς και τη ποινή να επιδέχεται έφεσης στο Διαιτητικό δικαστήριο.

Επομένως, από τη μία ο Απόλλων έχει την ευκαιρία να μειώσει στο ελάχιστο την τιμωρία του, για μία υπόθεση που το 2011 είχε στοιχίσει στον Ηρακλή τη θέση του στη Superleague. Ενώ από την άλλη οι προσπάθειες των ομάδων που επιθυμούσαν να καταλάβουν τη θέση των Καλαμαριωτων στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, πέφτουν στο κενό και η σύνθεση της κατηγορίας δε μεταβάλλεται ενόψει της πρεμιέρας.

Ο Απόλλων έχει μια προκλητικά μηδαμινή τιμωρία αν αναλογιστούμε την υπόθεση του Ηρακλή. Ο Ηρακλής τότε υποβιβάστηκε, και ταλαιπωρείται μέχρι και σήμερα, καθώς πρόσφατα είχε δικαστήριο και εκ νέου εκδίκαση της υπόθεσης του 2011 με αρνητική φυσικά απόφαση από την ΕΠΟ.

Για μια ακόμη φορά η ΕΠΟ αποδεικνύει ότι είναι υπέρμαχος της φράσης «δυο μέτρα και δυο σταθμά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *