«Μεγάλα οφέλη από αυτά τα παιχνίδια – Δεν μας βοήθησαν οι απουσίες βασικών παικτών»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτση μετά το τέλος της νικηφόρας φιλικής αναμέτρησης κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας. Ο τεχνικός του Ηρακλή αναφέρθηκε στην αξία των φιλικών αυτών παιχνιδιών, καθώς και στις απουσίες ορισμένων βασικών παικτών.

Πέρα από τις απουσίες των Ζάρα, Καββαδά, και Λέντζελ Σμιθ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης αποχώρησαν τραυματίες και οι Τζαμάλ Σούλερ και Ντάριους Γκάρετ.

Αναλυτικά:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμάς και έχουν μεγάλα οφέλη σε ότι έχει να κάνει με το μοντάρισμα της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το σημείο της προετοιμασίας θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους παίκτες στην διάθεση μας, γιατί είναι εκτός οι Καββαδάς, Ζάρας ο Σμιθ και σε κάποιο σημείο τραυματίστηκαν οι Γκάρετ και Σούλερ.  Είχαμε απουσίες που δεν μας βοηθούν να εκμεταλλευτούμε αυτά τα παιχνίδια για να βελτιώσουμε την χημεία μας.

Όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλό τους εαυτό και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε το αυριανό ρεπό και στα «Μαυροσκούφεια» να πάμε με όσο το δυνατόν λιγότερος απουσίες και προετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα».

Είναι νωρίς και θέλουμε χρόνο είναι δύσκολο να αφομοιώσουμε όσα θέλουμε και να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Μας λείπει η υγεία και μας εμποδίζει να δουλέψουμε όλοι μαζί, αυτό που δεν μας λείπει όμως είναι οι εξαιρετικοί χαρακτήρες»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *