Επιβεβλημένη ενημέρωση για το άγνωστο εγχείρημα !

Το ποδοσφαιρικό τμήμα αναμένεται να ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν, καθώς έχουν ήδη προχωρήσει οι διαδικασίες για το ΑΦΜ της ομάδας του Άρη Παλαιοχωρίου. Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά, όμως πρώτα απ’ όλα είναι ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και πως ενεργοποίησαν μια τέτοια συμφωνία χωρίς να υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση στον κόσμο της ομάδας.

Το καλοκαίρι πέρασε και απλά ο Τομ Παπαδόπουλος κέρδιζε χρόνο, αγνοώντας την παταγώδης αποτυχία του, αφού η ομάδα έπεσε στην επόμενη κατηγορία με το ακριβότερο μπάτζετ. Οι μήνες πέρασαν αλλά κάποια πράγματα δεν έγιναν όπως τα περίμεναν από την πλευρά του Θανάση Παπαδόπουλου, όμως ο ίδιος φρόντισε μαζί με τους συνεταίρους του να καθυστερήσει την επόμενη ημέρα, αλλά το όριο ξεπεράστηκε. Τα λεφτά στον Βόλο δεν δόθηκαν ποτέ και απλά γίνονταν διαγγέλματα από τον ίδιο.

Η καθυστέρηση λόγω των πολλών υποσχέσεων μεγάλωνε, όμως και πάλι έβρισκε τρόπο να κατηγορεί αλλά ποτέ δεν είπε κάτι για την δική του θητεία στην ΠΑΕ.

Μετά από αρκετό καιρό βγήκε στην επιφάνεια το θέμα της Τρίγλιας, αλλά και πάλι οι επαφές δεν καρποφόρησαν και φτάσαμε στο σήμερα όπου η ομάδα κάνει μεταγραφές, αλλά χωρίς να παρουσιαστούν αυτοί οι άνθρωποι που μπήκαν στα κοινά του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος έφτασε στο έσχατο σημείο, όμως ο κόσμος ζητάει εξηγήσεις για την συμφωνία, τι περιέχει αυτή η συμφωνία, ποιοι ενέκριναν αυτή την συμφωνία και ποιοι θα είναι αυτοί που θα τρέξουν αυτή την συμφωνία, αλλά και άλλα ερωτήματα που εύλογα προκύπτουν στο μυαλό όσων πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό και το αύριο του τμήματος.

Η επίσημη ενημέρωση πρέπει να γίνει άμεσα, καθώς όλο αυτό το εγχείρημα προχωράει στο άγνωστο, αφού δεν έχει βγει κάτι από τον Γ.Σ Ηρακλής, αλλά ούτε και από τους ανθρώπους που είναι στα σκήπτρα της ομάδας του ποδοσφαίρου.

Αν δεν κληθούν άμεσα οι αρμόδιοι να απαντήσουν για αυτό το εγχείρημα, τότε αυτή η άγνωστη συμφωνία μέχρι στιγμής θα καταλήξει πάλι σε αποτυχία, καθώς ο κόσμος θέλει διαφάνεια και όχι αυτό που γίνεται τώρα!

Προσθήκες ποδοσφαιριστών, συμφωνίες με προπονητές, προπονήσεις σε άλλο γήπεδο, αφού τα γήπεδα της Μίκρας είναι σε άθλια κατάσταση και ούτω καθ’ εξής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *