Επιτακτική ανάγκη η Γενική Συνέλευση!

Άλλο ένα πολυτάραχο καλοκαίρι τελείωσε. Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Γηραιού και ο κόσμος του για μια ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε σε μια θέση γνώριμη και σίγουρα καθόλου ευχάριστη.

Βρισκόμαστε δυστυχώς στο απόλυτο τέλμα. Μετά από μια χρονιά που ολοκληρώθηκε με τη παταγώδη αποτυχία του Τομ Παπαδόπουλου να διοικήσει και να επαναφέρει την ομάδα στη φυσική της θέση, η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό Ηρακλή εκτροχιάσθηκε εντελώς.

Από τη μία ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και οι συζητήσεις του με τον Αχιλλέα Μπέο για εξαγορά του ΑΦΜ της ομάδας του Βόλου, η οποία στοίχισε πολύ σε χρόνο, με τα γνωστά ανύπαρκτα αποτελέσματα, κι από την άλλη οι συζητήσεις ανθρώπων που στο παρελθόν υπηρέτησαν τον Ηρακλή (οι οποίοι όμως στη παρούσα φάση δεν έχουν θεσμικό ρόλο) με άλλους συλλόγους για εύρεση κάποιου «καθαρού» ΑΦΜ ώστε να παραμείνει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο κοντά στη πρώτη κατηγορία. Και φτάνουμε στο σήμερα.

Τις τελευταίες μέρες γίνεται λόγος για συμφωνία ορισμένων ανθρώπων με τον Άρη Παλαιοχωρίου προκειμένου η ομάδα μας να χρησιμοποιήσει το ΑΦΜ του τελευταίου για συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.
Οι κινήσεις πολλές, και ακόμα περισσότερες οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που διαχέονται δεξιά κι αριστερά. Κι όμως, ακόμη και τώρα, ο κόσμος δε γνωρίζει τίποτα. Το ευρύ κοινό του συλλόγου παραμένει χωρίς μία σοβαρή ενημέρωση, που θα του επιτρέψει να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα για τα τεκταινόμενα. Έστω και την ύστατη στιγμή οι υπεύθυνοι αυτής της υποτιθέμενης συμφωνίας καλείστε να μιλήσετε ανοιχτά για το πώς και το γιατί; Οφείλετε να ενημερώσετε το φίλαθλο κι οπαδικό κόσμο για τις κινήσεις σας, ειδικά τη στιγμή που κατά τις φήμες στις συζητήσεις με το Παλαιοχώρι εμπλέκονται άνθρωποι με παρουσία στη περσινή καταστροφική διοίκηση. Η ανάγκη για μια Γενική Συνέλευση είναι πλέον επιτακτική, χωρίς χρονοτριβές και υπεκφυγές.

Ο κόσμος έχει δικαίωμα να γνωρίζει όλες τις πτυχές οποιασδήποτε συμφωνίας ώστε να είναι σε θέση να διαμορφώσει προσωπική άποψη.

Επιμέλεια: Σινάκος Σωκράτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *